Företagsförsäkring

Vi erbjuder kvalitativa och skräddarsydda trygghetspaket för både de nystartade företagen och för de etablerade företagen. Eftersom det finns nästan oändligt många branscher och typer av företag kan det vara svårt att veta vilket som passar just dig och din vision. Därför kan vi anpassa typen av försäkring efter den bransch ni jobbar i och efter de tjänster ni erbjuder. På så vis kan vi utgå från era behov och hitta de lösningar som ni söker. Så oavsett om ni är ett lantbruk, en verkstad, butik, leveransfirma eller en förening har vi ett kvalitativt och passande erbjudande för dig. Vi arbetar hårt med att kunna ge den bästa möjliga kundupplevelse för alla företag. Så kontakta oss för mer information då vi kan ta reda på tillsammans hur vi kan hjälpa dig och ditt företag.

Fordonsförsäkring

Att ha sin bil försäkrad är ett måste enligt svensk lag, därför är det viktigt att välja en försäkring som passar dina behov och ditt fordon bäst. Att ha ett heltäckande trygghetspaket när olyckan väl är framme förenklar oerhört mycket och ger stöd efter något inträffat. Småskador som t.ex. feltankning, borttappade nycklar och kupéskada ingår inte alltid i grundförsäkring på bil. Därför kan vi tillsammans ta reda på vad exakt din försäkring ska täcka och hur pass mycket skydd du behöver för din bil.  Sen finns det utöver bil många andra fordon som du skulle vilja ha försäkrade. Vi kan hjälpa dig till att komma fram till vad du skulle vilja försäkra och skräddarsy ett trygghetspaket för dig och dina fordon. Vänligen kontakta oss för mer information och för ett förslag på hur du ska känna dig trygg i trafiken.

Personförsäkring

Oavsett vad som pågår i livet vill vi hjälpa dig att känna dig trygg och veta att det finns stöd, hjälp och råd att få. Ska ni kanske få tillökning i familjen och är i behov av en gravidförsäkring? Eller letar ni efter en passande barnförsäkring efteråt, då uppväxten och barndomen ofta innehåller skrubbsår efter allt lek och bus. Våra experter kan erbjuda ett heltäckande trygghetspaket helt anpassat efter era behov så att ni föräldrar kan slappna av och njuta av tiden tillsammans.

Utöver det erbjuder vi även fler sorters personförsäkringar så som Sjukvårdsförsäkring, olycksfallsförsäkring, seniorförsäkring, bolåneskydd, studentförsäkring och livförsäkring. Så att du alltid har ett skyddsnät att falla tillbaka på utifall olyckan skulle vara framme. Vi på IDÉ banken försäkring jobbar hårt på att kunna ge dig den bästa typen av hjälp oavsett vilket livsskede du står i. Så kontakta oss för ett personligt samtal då vi och våra experter kan ta reda på hur bäst vi kan hjälpa dig och vilket trygghetspaket som passar dig eller dina närstående bäst.

Hemförsäkring

Bor du i villa, hyresrätt eller bostadsrätt, eller kanske har en gård eller fritidsboende?

Oavsett hur din boendesituation kan se ut så är vi alla i behov av en stabil och trygg försäkring. Så även om olyckan skulle vara framme så finns det ändå hjälp och stöd att få. Eftersom vi alla även bor olika så är kontakten till oss viktig. För då kan vi ta reda på exakt vilket trygghetspaket som skulle passa dig bäst. Vi har även flertalet tilläggsval ifall någon eller några i familjen ska ut och resa. Eller om du äger mark, båt eller vill försäkra en värdesak. Vi kan anpassa våra trygghetspaket efter era behov. Vi på IDÉ banken försäkring med medarbetare kommer att kunna hitta rätt avtal för dig och ditt boende. Så kontakta oss så kan vi ta reda på hur vi kan hjälpa till att få dig att känna dig ännu mer trygg hemma.

Husdjursförsäkring

Du som husdjursägare vill ju såklart att dina älskade djur ska få bästa möjliga vård. Särskilt om ditt djur drabbas av sjukdom eller skada. Det kan innebära omfattande utgifter vid besök hos veterinären. Därför så förtjänar både du och ditt husdjur en trygg försäkring. Så att ni mår bra i slutändan vid eventuell olycka. Vi erbjuder trygghetspaket till dem flesta tänkbara husdjur, men har speciella försäkringar till det vanligaste. Alltså hund, katt och häst. Däri finns även trygghetslösningar för flockar och kullar. Har du ett husdjur som du vill försäkra eller går i tankarna på att köpa ett (eller flera)? Kontakta oss för tips och råd, så hjälper vi dig hitta den bästa lösningen för er.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.